منتدى منارة الاخلاق

 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 سمبوسك بالجبن

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
توتااا
المدير العام
المدير العام
avatar

عدد المساهمات : 273
تاريخ التسجيل : 07/03/2010

مُساهمةموضوع: سمبوسك بالجبن   الأربعاء أبريل 07, 2010 7:50 pm



يالا بأه بسم الله



[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]




لفة سمبوسك


(النوع المفضل بتاعكم)


ربع كيلو جبن رومي مبشرور

(اشتروه قطعة علي بعضها و بعدين ابشروه)


علبة جبن مثلثات

(نوع يكون طري زي لافاشكيري و لا حلايب)


نصف علبة قشطة







و نبشُر الجبنة الرومي ونحط عليه الجبن المثلثات و القشطة


و نقلب مع بعض بشوكة حتي يصبح خليط طري كده ناعم من القشطة


لو احتاجت قشطة تاني نزود


في اضافة كمان لو تحبوا


نحط قطع بسطرمة للي بيحبها
بس طبعا ننظفها من الثوم اللي في الاطراف
و شوحها في طاسة علي النار لحد ما تبقي مقرمشة


و نضيفها للخليط


بس كده و نحشي بيه السمبوسك بالطريقة المعتادة
الحشوة ديه بتخلي الجبن الرومي تذوب و تمط معنا و احنا بناكلها

طيب لو السمبوسك نوعه مش اوي
و مش بيقفل نعمل ايه


نعمل محلول من ملعقة دقيق علي ملعقة ماية حاجة كده اخف من العجين و نستخدمها كصمغ نقفل بيه


و نحمر عادي


بس في ملحوظة و احنا بنحمر


طبعا اكيد بنحب السمبوسك يكون مقرمش كده


و انت بتقلبي علي النار بالكبشة المخرمة الكبيرة


قلبي و ارفعي السمبوسك من النار


زي الراجل بتاع الطعمية كده


علشان الهوا يدخل و يخليها مقرمشة






ييييمي
فكرتوني بطعمه









يالا بالهنا و الشفا



مع تحياتى

توتااااااااا


[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
سمبوسك بالجبن
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى منارة الاخلاق :: منتدى دنيا الجمال والمراءه  :: منتدى فنون الطبخ-
انتقل الى: